Waarom een trouwalbum nog steeds een must-have is.

Ik moedig mijn koppels aan om voor een trouwalbum te kiezen. Het is nog steeds de mooiste manier om je foto's fysiek te bekijken en te bewaren. Albums verdwijnen niet op een harde schijf of een dvd. Het is een kostbaar bezit, daarom kies ik ook voor de beste partner om deze te maken in lijn met mijn fotografiestijl.

Om jullie een idee te geven hoe een trouwalbum er uiteindelijk uit ziet, heb ik een video en enkele foto's van mijn nieuwste albums verzameld. Ik ontwerp elke pagina zelf aan de hand van jullie reportage, zonder special effects, clean en artistiek gepresenteerd. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen waaronder linnen & leer.

Β 

Video: blader door het trouwalbum van Anneleen & Tom 

Als je graag meer info wenst over deze albums kan je mij steeds contacteren via mail