Trouwfotograaf uit Hasselt

 

Op een trouwdag leg ik echte, authentieke momenten vast. Ik vertel een visueel verhaal op een persoonlijke manier, daarom probeer ik de dag van zo dichtbij mogelijk te beleven. Dat zorgt ervoor dat jullie bij het bekijken van de foto's opnieuw een connectie hebben en de emoties kunnen herbeleven. Het documenteren van jullie uniek verhaal, doe ik met een artistieke, sfeervolle toets. Foto's waarin meer gevoel zit, laten je langer stilstaan bij deze kostbare momenten.

Het belangrijkste is dat jullie foto's persoonlijk zijn, zonder clichés of geforceerde poses uit de traditionele fotografie te gebruiken. Veel van mijn foto's worden genomen in een natuurrijke omgeving omdat hier veel inspiratie te vinden is. Een fotoshoot wordt daardoor meer een spontane ontdekking naar mooie plekken die je niet noodzakelijk terug vindt in een gids over mooie fotolocaties of artikels met een titel zoals 'De 10 mooiste fotolocaties in België'.

Alexander Goethals Fotografie - Bruidsreportage - I&J-446.jpg

Reacties van klanten

 • Je merkt geen seconde op dat Jan er effectief is en achteraf sta je versteld 'wanneer hij die foto's nu eigenlijk genomen heeft' spontaan, naturel en een tikje dromerig ... Wij zijn fan!
  — Anneleen + Tom
 • Jan wist wat we wouden bereiken voor onze uitnodigingen, hoe hij dit door zijn lens ziet en voor ons omzet in super mooie foto's is zo knap...we krijgen steeds opnieuw mooie commentaar van vrienden en familie, deze geven ons echt weer zoals we zijn.
  — Jess + Koen
 • Jan heeft goede ideeën en wist ons meteen op ons gemak te stellen. De foto's zijn precies geworden wat we ervan verwacht hadden, ze geven de sfeer van onze dag erg goed weer. Jan heeft duidelijk een eigen stijl, die misschien minder traditioneel is dan die van andere trouwfotografen, maar dat vonden wij juist leuk. Kortom: de samenwerking was top!
  — Chloé + Stijn
 • Bedankt Jan, voor de supermooie verlovingsshoot en voor de prachtige foto's van onze trouwdag! Het klikte meteen en voelden direct dat je op dezelfde golflengte zat, wat de foto's ook bewezen. We zijn er heel erg blij mee! Onze vrienden en familie waren zowel over jou als over de foto's erg enthousiast. We kregen onze foto's in prachtige verpakking aan, bedankt!
  — Isabel + Kris

Als je mij graag wil contacteren

Ik antwoord asap ;-)

Naam *
Naam
Datum
Datum