Wat is je stijl en manier van werken?

Op een trouwdag leg ik echte, authentieke momenten vast. Ik wil een visueel verhaal vertellen op een persoonlijke manier, daarom probeer ik de dag van zo dichtbij mogelijk te beleven. Dat zorgt ervoor dat jullie bij het bekijken van de foto's opnieuw een connectie hebben en dezelfde emoties kunnen ervaren. Het documenteren van jullie uniek verhaal, doe ik met een artistieke, sfeervolle toets. Foto's waarin meer gevoel zit, laten je langer stilstaan bij deze kostbare momenten. Meer info over Jan

 

Hoelang op voorhand nemen we best contact op?

Hoe vroeger je mij contacteert, des te meer kans heb je om een datum af te spreken. Stuur me gerust een mail, dan krijg je asap een antwoord met mijn beschikbaarheid! Mailen kan via info@jandekeyzer.be of via het formulier onderaan deze pagina.

 

Wat zijn je prijzen?

Voor elke fotoshoot en trouwreportage wordt persoonlijk prijs gemaakt. Stuur me even de details, dan krijg je snel een antwoord terug! Mailen kan via info@jandekeyzer.be of via het formulier onderaan deze pagina.

 

Wat is de levertermijn?

Afhankelijk van de grootte van de reportage en drukte in die periode varieert de wachttijd van 4 tot 6 weken voor trouwers en 2 tot 3 weken voor andere shoots.

 

Hoeveel foto’s krijgen we van een shoot?

Bij een normale shoot zijn dit tussen de 50 en 100 uitgewerkte beelden. Bij een trouwreportage tussen de 400 en 900 afhankelijk van de duur. Geloof me, dat zijn er veel!

 

HOE onTvangen we de foto's?

Jullie krijgen de afgewerkte digitale foto’s via een persoonlijk pakket. Daarin vinden jullie een USB en enkele kwalitatieve prints om te genieten van jullie trouwfoto's. 

 

Voor welke regio’s ben je beschikbaar?

Waar je ook woont, ik ben er graag bij. Zowel binnen -en buitenland. Laat me zeker iets weten als jullie trouwplannen hebben in het buitenland of liever stiekem een elopement willen doen. :-)

 

Je bent niet traditioneel, maar neem je ook familiefoto's?

Natuurlijk, we spreken dit goed af op voorhand zodat dit efficiënt kan verlopen op de trouwdag.


We zijn enthousiast, en willen graag eens kennis maken

Stuur me zeker voor meer informatie, we kunnen eens afspreken om kennis te maken. Ik luister graag naar jullie ideeën en wensen en sta klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum